Omschrijving

Minibus huren bij Velotrans voor een comfortabele trip

Bij Velotrans kunt u eenvoudig en veilig een minibus huren voor een comfortabele reiservaring. Wij bieden goed onderhouden minibussen in verschillende types en groottes, afhankelijk van het aantal personen dat u wilt vervoeren. Of u nu op zoek bent naar een voertuig voor een vakantietrip, een uitstap met de wielerclub of een ander evenement, bij ons vindt u de ideale oplossing.

Onze minibussen bieden plaats aan groepen tot 8 passagiers en zijn uitgerust met een verlengd chassis en extra kofferruimte. De achterste zetels kunnen worden weggenomen om 6 racefietsen met het fietsrek te vervoeren. Hierdoor kunt u veilig en gemakkelijk uw fietsen meenemen op uw reis. Bovendien bieden wij aanvullende diensten aan, zoals het huren van fietsendragers, om uw reis nog comfortabeler te maken.

Bij Velotrans hechten we veel belang aan veiligheid. Daarom bieden wij pechverhelping (Ford-Assistance) in heel Europa en raden wij een rechtsbijstandsverzekering voor de huurperiode aan. Tijdens de winterperiode worden onze minibussen uitgerust met winterbanden en zijn sneeuwkettingen standaard aanwezig. Ook bieden wij dakkoffers voor extra bagage en aanhangwagens aan. U kunt uw voertuig bij ons parkeren tijdens de huurperiode.

Als u naar Frankrijk reist, kunt u bij ons een tolbadge huren voor snellere doorrijtijden bij de tolpoorten. De huurprijs voor de badge is €2,00 en wordt verrekend met de huurwaarborg. Bij het ophalen van het voertuig vragen wij u om uw identiteitskaart en Europees rijbewijs mee te brengen en de waarborg te voldoen via kredietkaart.

Bij Velotrans staan we steeds voor u klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze en voorzien we u van alle nodige informatie en prijzen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten alle nodige informatie en prijzen ontvangen om de beste keuze te maken. Onze minibusjes worden grondig gereinigd en ontsmet voor en na elke huurperiode, zodat u steeds in een hygiënisch voertuig kan stappen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek ons uitgebreid aanbod van minibusverhuur. Bij Velotrans huurt u zorgeloos en comfortabel een minibus voor uw volgende reis.

Comfortabele minibus huren? Neem contact op met Velotrans

Bij Velotrans kunt u rekenen op een uitstekende service en expertise bij het huren van een minibus. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en voorzien u van alle nodige informatie en prijzen. Of u nu een dagje weg gaat of een langere vakantie plant, bij ons vindt u de ideale oplossing voor uw vervoersbehoeften.

Onze missie is om onze klanten een zorgeloze en comfortabele reiservaring te bieden. Bij Velotrans kunt u vertrouwen op onze ervaring en kennis om een veilige en aangename reis met uw gehuurde minibus te garanderen.

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan minibussen en aanvullende diensten, zodat u altijd de juiste optie vindt voor uw specifieke behoeften. Van het vervoeren van grotere groepen tot het meenemen van fietsen of extra bagage, wij hebben alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze reis.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek ons uitgebreid aanbod aan minibussen en aanvullende diensten. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om u van alle nodige informatie en prijzen te voorzien. Reserveer nu uw minibus bij Velotrans en geniet van een zorgeloze en comfortabele reis. Wij zijn er trots op om uw reispartner te zijn!Omschrijving

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x