Prijzen

Aanhangwagen huren bij Velotrans: prijzen en mogelijkheden

Als u op zoek bent naar een aanhangwagen om uw fietsen te vervoeren, dan bent u bij Velotrans aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een aanhangwagen tegen een scherpe prijs. Hieronder vindt u onze tarieven, inclusief BTW:

AANTAL FIETSENPRIJS (€)
9 of 12€ 40,00
19€ 80,00


Onze aanhangwagens zijn geschikt voor maximaal 19 fietsen. Of u nu met uw fietsclub op pad gaat of een individuele fietstocht plant, bij Velotrans hebben we de juiste oplossing voor u. 

Voordelen van het huren van een aanhangwagen bij Velotrans:

  • Flexibele huuropties: u kunt onze aanhangwagens per dag huren, maar ook voor een langere periode.
  • Ruime keuze: wij hebben aanhangwagens in verschillende maten en voor verschillende aantallen fietsen.
  • Betrouwbaarheid: al onze aanhangwagens worden regelmatig onderhouden en zijn in uitstekende staat.
  • Vlotte service: wij zorgen ervoor dat u snel en efficiënt geholpen wordt bij het huren van een aanhangwagen.

Reserveer nu uw aanhangwagen bij Velotrans en geniet van zorgeloos fietsplezier! Voor meer informatie of vragen over onze huuropties kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aanhangwagen huren voor fietsvakanties

Als u van plan bent om op fietsvakantie te gaan, dan is het huren van een aanhangwagen bij Velotrans een slimme keuze. Zo kunt u zonder zorgen uw fietsen meenemen en genieten van een ontspannen fietstocht door de prachtige omgeving.  

Aanhangwagen huren voor fietsclubs

Bent u lid van een fietsclub en zoekt u een betrouwbare partner voor het vervoeren van uw fietsen? Bij Velotrans kunt u een aanhangwagen huren die geschikt is voor groepen tot 19 personen. Zo kunt u samen met uw fietsclub veilig en comfortabel op pad gaan.  

Aanhangwagen huren voor individuele fietstochten

Ook als u alleen op pad gaat met uw fiets(en), dan kunt u bij Velotrans een aanhangwagen huren. Zo hoeft u niet te kiezen tussen uw favoriete fiets(en) en uw auto en kunt u zorgeloos genieten van uw fietstocht.Prijzen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x